223 Margot Wallström vägrar förstå orsaken till terrordådet i Nice!

Mons Krabbe

Så har Margot Wallström trampat fel ännu en gång. Nu under SVT:s ”Terror-i-Nice special”. Hon beskriver ursprunget till den muslimska terrorismen som; fattigdom, att unga känner hopplöshet, känner sig orättvist behandlade och generellt sociala- och ekonomiska klyftor! Kan vår utrikesminister vara så här aningslös? Eller förmedlar hon medvetet världen genom sina vänsterglasögon? Troligen är det en blandning av båda faktorerna. När det gäller den medvetet sneda beskrivningen av världen så är denna typisk för hur politikerklassen idag försöker bedra sina väljare när det gäller hur man ska förstå centrala processer i samhället. Här finns det ett skriande behov av ärliga och orädda politiker som talar öppet om, som i detta fallet, islam och muslimsk terrorism.

Ursprunget till det muslimska jihadkrig som Västvärlden har utsatts för de senaste decennierna, och som eskalerar allt mer, står inte att finna i fattigdom eller att någon invandrare känner sig orättvist behandlad. Detta är den…

View original post 453 fler ord

Annonser
Det här inlägget postades i Politik, Rebloggad och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till 223 Margot Wallström vägrar förstå orsaken till terrordådet i Nice!

  1. Skeptisk skriver:

    Om fattigdom och utanförskap orsakar terrorism borde vi se en massa romska terrordåd i Europa. Istället sitter de utan för Ica eller försöker sälja falskt guld till hjälpsamma bilister. USA borde ha en massa terrordåd från indianer i reservaten och Australien frukta terrorhotet från aboriginer. Konstigt att vi aldrig hör något om det?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s