196 Gårdagens debatt i Aktuellt mellan Hanif Bali och Masoud Kamali

I går debatterade moderaten Hanif Bali mot professorn i socialt arbete, Masoud Kamali, i Aktuellt-studion. Hanif Bali gjorde slarvsylta av sin debattmotståndare. Nedan ett kort klipp hämtat från Nya Moderaternas facebooksida.

När jag lyssnade på Masoud Kamali kom jag att tänka på Behrang Kianzad, frilansjournalist, författare och jurist, som också har svamlat och gjort bort sig i tv-sända debatter.

Det är mycket märkligt att dessa två medelålders högutbildade män med, precis som Hanif Bali, iransk bakgrund inte kan debattera/argumentera utan att skämma ut sig och göra sig till rena åtlöjen. Är dessa två män islamister eller mer verklighetsfrånvända än extremvänstern?

Masoud Kamali är tidigare känd som utredare, på uppdrag av Mona Sahlin, om diskriminering och kom fram till att debatten om hedersmord var islamofobisk och rasistisk samt att hedersbrott inte existerar i Sverige. Han menade även att utsatta flickor som springer till socialen mot sina föräldrars vilja gör det för att få egna lägenheter. Masoud Kamali är mer en demagogisk mörkerman än något annat. 

Annonser
Det här inlägget postades i Kultur, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s