185 En törn i sidan på Sveriges feminister

Fredrik Y. Törn skriver på Facebook om Sveriges feminister:

”Sverige har världens sämsta feminister.

Alla människor håller sig med en ideologi/princip-hierarki. När två principer man har krockar i en fråga, det är då man avlöjar vilken princip eller ideologi man håller högst. Den svenska organiserade feminismen är till allra största delen inget annat än en socialistisk rörelse. Vi kan kalla det vänsterfeminism. Och jag tror detta är förklaringen till att rörelser och partier som engagerat sig för matematisk jämställdhet i bolagsstyrelser, i föräldraförsäkringen och mot sexuella trakasserier på arbetsplatser har så otroligt svårt för att engagera sig i frågor som inte rör sig kring de socialistiska frågeställningarna kring arbete kontra kapital. Att ett feministiskt parti utan att tveka håller sig med en gammal partiledare från ett oreformerat kommunistparti som partiledare utan att det ens skapar en diskussion om frågan internt är ett tydligt tecken på detta.

Den organiserade svenska feminismen är i praktiken en statssocialistisk rörelse som intresserar sig mest för gamla marxistiska frågeställningar kring arbete och kapital. För en sådan rörelse är det inte hemmaplan att diskutera frågor om kultur och beteende i civilsamhället där den ”fattige” ger sig på den ”rike”. Regelmässiga sexuella ofredande och våldtäkter av flickor och kvinnor på offentliga konserter och i badhus finns det ingen marxistiskt förhållningssätt till så rörelsen blir helt enkelt svarslös, den saknar ideologi för detta område. Detta kan tyckas paradoxalt, men är logiskt om man ser igenom den feministiska retoriken och tittar på den marxistiska socialistiska kärnan i denna rörelse.

Socialister är ju för att fattiga ska ge sig på rika. Så tystnaden från F! är logisk. Allt är i sin ordning för en som sätter socialismen främst.”

Annonser
Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s