25 Att sammankoppla liberaler med sverigedemokrater

”Jag fascineras över besattheten, oftast till vänster, av att ”avslöja” alla som inte har exakt samma syn på migration och integration som dagens riksdagsmajoritet. Det är som att det ständigt utropas: Är ni inte sverigedemokrater egentligen? Kan man inte läsa din argumentation här som att du egentligen sympatiserar med Björn Söder?”

Erik Helmerson skriver i Dagens Nyheter angående kritiken (http://ilansade.com/2015/01/18/darfor-vacker-utnamningen-av-alice-teodorescu-kanslor/) mot att Alice Teodorescu har tillsatts som politisk redaktör på Göteborgs-Posten. Vänsterpartiets riksdagsledamot tillika civilekonom, Ali Esbati, som tidigare visat upp sina hjärnceller när han kallat egenföretagare och anställda inom städbranschen för tjänstefolk, anser på Twitter att Alice Teodorescu är Sverigedemokraternas främsta mediala genombrott.

Alice Teodorescus åsikter om att fri invandring inte går att förena med dagens välfärdssamhälle är liknande vad Liberala partiet skriver om på sin hemsida, Fri invandring: en realitet utan den traditionella välfärden.

”Det går dock inte att kombinera fri invandring med en fullt utbyggd välfärdsstat som är tillgänglig för alla.”

Det svenska debattklimatet sammankopplar liberaler med sverigedemokrater. Inget kan vara mer fel! Socialliberalismen verkar befinna sig i någon kris i och med denna beröringsskräck ivrigt påbackad av bl.a. maktfullkomliga miljöpartister (https://josefinutas.wordpress.com/2014/12/30/legitimering-och-avstandstagande-nutidens-dialog/) som utan att tveka kontaktar arbetsgivare m.m. när folk visar sig ha åsikter utanför åsiktskorridoren.

Det här inlägget postades i Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 25 Att sammankoppla liberaler med sverigedemokrater

  1. Ping: 27 Våga vara liberal! | Liberyx

  2. Ping: 45 Fri invandring utan välfärdsstat | Liberyx

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s